Kop van Zuid Fysio
Laan op Zuid 65
3072 DB Rotterdam

T. 010 25 40 314
E. info@kopvanzuidfysio.nl

Welkom op de site van Kop van Zuid Fysio

Op 2 januari 2014 hebben wij onze kersverse praktijk binnen de muren van Anytime fitness Kop van Zuid geopend. Wij zijn een algemene fysiotherapie praktijk met als extra specialisatie sportfysiotherapie. Onze uitgebreide behandelkamer ligt direct aan de fitness, zodat wij naast de behandeling op de behandelbank gebruik kunnen maken van de fitness voor een oefenschema en functionele trainingen. Bij Kop van Zuid Fysio kunt u terecht voor uw sportklachten en natuurlijk ook voor uw alledaagse lichamelijke klachten aan spieren en gewrichten (wel of niet sport gerelateerd). U kunt direct bij ons een afspraak maken, zonder eerst langs de huisarts gaan.

U kunt bij ons ook buiten kantooruren terecht.

DRY NEEDLING-MEDICAL TAPING-GROEPSLESSEN-SPORTREVALIDATIE

Laatste nieuws

  • Kop van Zuid Fysio shared Rotterdam Open's post — feeling excited at Victoria (Rotterdam).19 t/m 27 augustus 2017 zijn wij de fysiotherapeuten van het Rotterdam Open🎾

  • Kop van Zuid Fysio at Anytime Fitness Kop van Zuid.Vandaag werd de circuittraining een personal training at Anytime Fitness Kop van Zuid #fysiofit groepsles 11uur woensdag en vrijdag. Met dank aan Kevin de manager! (Jammer van de onscherpe foto's 😔)

Bo (l) en Alex (r)
met Leontien Zijlaard-van Moorsel.

anytimefitnesstrefencokngfprestum80momentcatcher80interweave80marathon